| DROGY [A ZE BY HUDBA?:-)]Zakladatel: Oscarius Drogy - Nazory na navykove latky, jako napr. marihuana, hašiš, kokain, heroin, pervitin,... + popr. LSD, durman...
<< | < | > | >> |
SirPesZ 02.01.2006 14:08 |
defila>>> Mno, my jsme měli silvestra s takovou, řekněme klidnější partou lidí (tedy, až na několik málo vyjímek :-)). Welcome to my world of death and pain |
defila 02.01.2006 13:43 |
mno musis umet znat zpravna devcata,ktera poguji taky .... tady v HK jich je :) HK je mesto nemezenych moznosti :))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
SirPesZ 02.01.2006 13:07 |
No, taky se pogovalo, ale nigdo neměl zájem odhánět děvčata, pokud mi rozumíš :-). Welcome to my world of death and pain |
kapo 02.01.2006 09:05 |
duffilliana: uplne to vidim :)) |
defila 01.01.2006 23:42 |
POGO... na bodomy.... na plouzaky -> POGO sice te nikdo nema rad, ale kdyz najdes spravnou skupinu lidid tak proti tobe nikdo nejde jelikoz je vas hodne :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 01.01.2006 14:56 |
Mno, já jsem měl zase noc rockových a metalových ploužáků (občas proložené něčím rychlejším). Ono na takový Children Of Bodom se blbě tancuje... ;-P.Naposledy upraveno: 01.01.2006 14:57, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
kapo 01.01.2006 14:26 |
no ja sem si to celkem uzil... meli jsme soukromou kalbu v hospode, ktera byla oficialne zavrena :), takze luXus nejvetsi. delal jsem tam s kamosema DJe... nejaky psytrance, drum and bass, rock, pop, hip hop, metal... bylo tam hodne lidi s hodne chutema... osobne bych to prekonvertoval na DnB noc :D |
SirPesZ 01.01.2006 13:56 |
No jo, to mi přijde debilní, pít alkohol jen qůli tomu, abych byl ožralej. A málo piju? Možná jo, ale nemyslím, že jsem toho měl tak málo. Na svá měřítka jsem toho měl až dost. A zvyklej rozhodně nejsem. A navíc, popíjet nebudu, ty pak nemusíš jezdit busem nebo vlakem domů. :-)Naposledy upraveno: 01.01.2006 13:58, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
defila 01.01.2006 13:34 |
nebo spis nikdy nepijes .) ver mi, ze po alkoholu, kdyz ho pije ve stylu,ze se chce zrubat kosi kazdej .) nekdy spolu musime popit :))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 01.01.2006 13:10 |
Já jsem asi exot. Nigdy jsem neměl vokno, nigdy jsem po alkoholu neblil... A nebo mám spíš dobrej metabolismus. Welcome to my world of death and pain |
defila 01.01.2006 13:03 |
prvne v zivote mam 4 hodinovy okno :) musim nekoho potkakt kdo byl se mnou abych vyzvedel co se delo .)Naposledy upraveno: 01.01.2006 13:04, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 01.01.2006 12:48 |
Prvně v životě jsme měl zlatou tequilu. Welcome to my world of death and pain |
Greenhorn 01.01.2006 00:27 Editovat,
Smazat
|
No tak já vám do nového roku přeju at to nepřeháníte s chlastem, nekuřte a nedrogujte ;) |
kapo 31.12.2005 14:11 |
no ja jsem velmi zvedav na to, jak dopadnu ja... vcera a predevcirem se nam ve meste utvorily misty skoro dvoumetrove zaveje a nedokazu si v tech stavech predstavit cestu domu... leda se podivat v kolik jede prvni bus :) |
defila 31.12.2005 13:22 |
tak nadchazi silvestr, co jsem tak ochutnaval veci co budou na silvestra, tak jsem zvedav zda budud schopen chodit.... urcite sem napisu stavy :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 22.12.2005 21:20 |
jako palice pekny,ale moc zeleny :D Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Arm. 22.12.2005 12:41 |
lol ;D Napiš Ježíškovi email, možná Ti to přinese. ;))) Give a guy some peace, would ya? |
kapo 22.12.2005 12:19 |
LOL, takovy chemik
nevypada to spatne... :) |
defila 21.12.2005 19:49 |
na me je to moc zelene :D zajimavejsi je,kdyz ta kytka meni barvu :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Arm. 21.12.2005 19:26 |
http://www.super.cz/vtipky/2233-vyhulene-vanoce.html Vše nej Defe a Kapo. ;)) Give a guy some peace, would ya? |
<< | < | > | >> |
|